Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, July 5, 2010

bandung-jakarta



dah bape lama la zuzu tak update blog ni kan...kdg2 rasa malas, sebab byk pending story..tapi bila time rajin plak, time tu la zuzu busy dgn kerja..maklumlah, ramadhan makin hampir..kerja pulak makin bertambah..huhuh..bila tgk calendar tinggal lagi 3 bulan.....grrrrrrrrrrrr...! betul ke zuzu nak kawen????????? dah bersediakah diri nie??????? tetiba jadi takut..mcm tak pecaya lagi 3 bln zuzu akan bergelar seorang isteri.....^^

baru2 ni, zuzu, encek tunang & family zuzu terbang ke bandung & jakarta..tujuan utama nak cari brg2 kawen nanti..so sempat la zuzu dgn encek tunang tempah kad di sana, cari baju utk nikah dan baju family...yg kelakarnye zuzu ke sana tak sempat beli barang sendiri hnye cari brg kawen saja..pening juga buat pilihan..terutama masa bli kain lace utk family zuzu & family encek tunang dan baju nikah serta baju untuk pengapit zuzu nanti....huhu..akhirnye last day baru jumpa yg berkenan dihati..huhu..

rasa tak puas nak berjalan kat sana, seperti yg encek tunang ckp, lepas kawen, blh la gi lagi..hoyeah!!! time tu nak shopping puas2..


1 comment:

  1. Dear, wat la satu entry psl budget nk g Bandung tu sbb Ayu nk tau gak tempah kad kawin n bj bagai2 brape. Sana mmg murah kn?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails