Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, July 12, 2010

~I love my sis~


lunch at mc'D

zuzu nak ucapkan terima kasih byk2 pada kaklong zuzu & abg ipar zuzu coz dorg ni byk bantu zuzu dalam uruskan persiapan wedding zuzu..pendek kata..diorang ni sentiasa teman zuzu pergi cari barang2 untuk wedding zuzu nanti..dari bandung, ke jakarta sampai la ke Malaysia kaklong dan suaminye tak putus2 bg idea pada zuzu..semalam zuzu, kaklong & suaminya serta baby ammar teman zuzu ke Seahorse Home Textiles untuk amik set cadar zuzu ...bygkan la time hujan lebat tu, kaklong redah hujan sambil bwk 2 biji bantal besar berlari menuju ke kereta dan kemudian patah kembali ambil zuzu dan memayungkan zuzu dgn set cadar tu..sgt terharu zuzu time tu..thanks kaklong!! jasamu tetap zuzu kenang sampai akhir hayat..pas ambil cadar, dorg teman zuzu cari kain untuk buat dress..kemudian bwk zuzu jumpa designer untuk tempah dress untuk photoshoot nanti. pas settle sume, zuzu belanja dorang makan..thanks sgt2 kaklong & abg mail...walau penat mcm mana pun still teman zuzu...thanks again..love so much!! encek tunang mana???? hohoho..encek tunang ada keje..tu yg dia tak dpt teman zuzu.. =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails