Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 28, 2010

Borang Nikah Dah settle


baru sampai.....

Akhirnya, zuzu punye borang nikah dah pun settle..tadi zuzu n encek tunang pergi ke Pejabat Agama Islam Daerah Kuala Selangor untuk submit borang nikah zuzu..Pegawai yang entertain zuzu pun sgt la baik & sempoi aje..yeay....Punyelah jauh PAID Kuala Selangor ni..Alhamdulillah segalanye selesai...Yeaaaaaa...Officially zuzu & encek tunang akan dinikahkan pada
9 Oktober 2010 jam 10.30 pagi...

Yeay dah settle....! Alhamdulillah..


Menuju jalan keluar...next destination
Lunch~TTDI Jaya Shah Alam
Macy ~Balakong
Kadkahwinku~Kajang

2 comments:

  1. dear nak tanyer pegi paid tu..kener buat appoinment ker??..or main pegi redah jer??..saya nak apply cuti tkt pegawainyer takder..rugi plak cuti 1 hari tu...;)

    ReplyDelete
  2. hi jihan..masa gi paid tu xpyh buat appointment. redah je.. =) tak ambil masa lama pun..dlm 15 minit je dear berurusan dgn paid..rugi kalau apply cuti nanti

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails