Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 7, 2010

~preparation lagi~




misi mencari hantaran diteruskan lagi...semlm selepas setel byr road tax kete..zuzu dgn encek tunang pergi ke Sunway Pyramid untuk cari lagi brg hantaran..tapi kali ni turn encek tunang plak cari hantaran yg nak diberikan pada zuzu...

Set Perfume

Sbnrnye, set perfume dah pun dibeli dari London iaitu set Givenchy..tapi encek tunang saja nak tmbah satu lagi set perfume, sebab katanye set perfume haritu xcomplete..so apabila diberi pilihan..dah semestinye zuzu pilih DKNY..zuzu suka sgt bau dia dr dulu lagi..memang sweet sgt..dlm set tu ada Perfume & Body Spray..then as usual, dpt free perfume kecik..n sample..Total cost RM400.00++

Set Make Up

Yang ni sebenarnye, xrancang pun nak beli..tapi encek tunang sibuk suh bli juga..so jln2 dlm parkson tu sementara tunggu sales girl td wrapping set perfume tu..belek punye belek, dari kaunter ke satu kaunter zuzu singgah ke kaunter make up brand DEFINITE.. tgk set make up tu..nmpak mcm ok. then dia punye beautician pun dtg kat zuzu..explain kat zuzu serba sedikit..brand ni dari Itali, zuzu ada prasan iklan dia kat magazine CLEO kalau tak silapnye..bila zuzu dgr compact powder dgn foundation tu water based zuzu confident ckit..so dia pun try buat simple make over utk zuzu..bila tgk dia apply foundation tu, zuzu tgk structure dia cantik, sampaikan ada minah salleh ni pada mulanye tgk je dorg make over zuzu pastu dia pun nak amik set yg sama kitorg beli tu..hehe.. dalam set tu ada make up based, foundation, compact powder, blusher, mascara, lipstic,lip gloss then zuzu dpt lagi foc satu set make up yg dlm nye ada mascara, eye liner, eye shadow, lipstic, lip gloss & lip liner..cost RM391.00

pas bli tu sume, masuk dlm butik guess tgk handbag, kasut..encek tunang suruh plih..tapi zuzu ckp xnak..coz nanti ada latest design bila raya nanti..so xnak bli awal2..pastu masuk Platinum Diamond..tgk cincin sekali lagi..tapi zuzu still xbuat kptsn nak pilih yg mana..susahh jugak nak cari yg betul memuaskan hati..huhuhu..so planning utk esk pula adalah utk beli bracelet zuzu kat DEGEM..cincin?? tak tau nak pilih yg mana?? fening2..

1 comment:

  1. hi.
    dari yuki online ya.
    korser berlengan mempunyai warna putih, hitam, putih susu, merah, pink, merah bata, cream dan coklat.
    ye. ia bertulang.
    rujukan 1 : http://yukionline.blogspot.com/2009/09/korset-hari-raya-edisi-2.html
    rujukan 2 : http://yukionline.blogspot.com/2009/09/korset-hari-raya-edisi-1.html
    terima kasih

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails