Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 28, 2010

Kad Kahwin

Destinasi seterusnya ialah pergi Macy kat Balakong..Ya Allah kitorang sangkut jem sebelum sampai tol lebih kurang 45 minit...boring gila...sebenarnya nak cari riben nak letak kat kad kahwin nanti...kebetulan ada sale plak kat sana..apa lagi zuzu & encek tunang cuci mata jap tgk perabot, pinggan mangkuk dan mcm2 lagi houseware kat sana...heheh



Bosan gile redah jem..kitorg nak masuk lorong smart tag pun jam jugakkk....



b, mana satu eh??

**************************************************************************************
Settle, beli riben..zuzu & encek tunang pergi ke kedai Kadkahwinnku, Kajang untuk buat pengesahan artwork..ada la beberapa pembetulan yg dorg kena buat...selepas dorg dah edit , barulah kitorg buat pengesahan utk printing kad tu...kad kat sini memang cantik2..pada yg tgh survey dtg la kat Kedai Kadkahwinku yg terletak kat Kajang ni..memang puas hati..servis pun bagus...



4 comments:

  1. hi adik zuzu..salam kenalan ukhuwah dr kak mia (28 thn). tq visiting my blog....wah tarikh kawin dekat dgn besday kak mia la...hehe..mmg tarikh keramat...ramai nk amik 10.10.2010.

    ReplyDelete
  2. Hi kak mia.. Thx coz baca blig zuzu..wah dekat dgn besday kak mia ye..? Nnti dtg la kenduri zuzu.. Blh clbrate bday skali ;)

    ReplyDelete
  3. tgk gmbr mcm kadkahwin.com ye...???

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails