Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, July 26, 2010

SPA Time








harini zuzu telah pergi Slimming Sanctuary Bukit Raja Klang untuk buat spa..so today is SPA DAY..yeaaaaaay!!... ramai yg ingat Slimming Sanctuary ni adalah pusat perlangsingan badan semata2 tapi sebenarnye slimming sanctuary ni ada buat head to toe spa..zuzu memang dah lama buat spa kat slimming sanctuary ni..sebab servis dia bagus..antara servis slimming sanctuary yg zuzu buat ialah:

Facial
Dah hampir setahun zuzu buat facial kat sini..terus terang zuzu ckp, zuzu memang 100% puas hati dgn facial treatment kat sini..memang kelas~facial kat sini gunakan France's La Peau Skin Care Product..zuzu pun pengguna setia product ni..dah setahun juga zuzu pakai product ni.memang ok n best!!



Spa
Zuzu buat head to toe..antaranye foot & hand spa, jakuzi, steambath, sauna, body massage & body scrub..


So harini zuzu buat spa..lebih kurang 4 jam treatment tu...facial zuzu dah buat last week..
biasanya zuzu akan buat spa & facial 2 minggu sekali..(alternate~jika minggu ni buat spa, minggu dpnnye buat facial)..walaupun zuzu tak sihat..tapi bila balik dari spa, rasa fresh sgt..mlm ni mesti leh tido dgn nyenyakk....esok plak nak settle borang nikah...hope sume berjalan lancar..

4 comments:

  1. pricing dier cmne ye?...if u dun mind sharing

    ReplyDelete
  2. zuzu...if u dont mind..ley tak share pckge u amik tu berape hargenyer.. i pon ngah plan nak wat spa ni.. ngah mencari..n yet.. area tu pon bukan jauh sangat dari area umah i... n nak dapat kan no tipon die ley tak..?? :)

    ReplyDelete
  3. pasal price ni zuzu xingat =) sebab amik package ni dah lama...tapi kalau amik package lagi untung coz dia boleh reduce kan harga..zuzu amik package full body massage + full body scrub + mud treatment..pastu yg lain2 zuzu demand la mtk foc foot spa, hand spa & steambath...kalau tak silap zuzu sekali buat around rm200-rm300. tapi treatment n service memang 1st class..takpe nanti zuzu check kan price..coz 2 august ni zuzu dah set appointment kat sana..
    kalau betol2 minat, zuzu blh try mtk kan trial price utk facial @ body massage @ body scrub utk percubaan pertama..kalau minat bgtau zuzu ok..
    sis ni number dia 03-33426161...

    ReplyDelete
  4. terlupa plak, amik package full spa tu zuzu dpt gak jakuzi foc..so blh pilihla samada utk whitening ke, detox ke...mcm2 la =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails