Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, July 25, 2010

Kad Kahwin

Huhuhu..kalau sesape yg baca entry zuzu yg lepas, zuzu ada ckp zuzu tempah kad di bandung kan...atas beberapa masalah yg timbul dari pihak vendor di bandung, zuzu & encek tunang ambil keputusan untuk cancel tempah kad kat sana..agak frust juga..
So, semalam zuzu & encek tunang telah pergi ke kedai Kad Kahwinku di Kajang untuk tempah kad kat situ..pilihan kad yg ada disana amat menarik..so kad kami dijangka siap pada 2 September 2010..ramai yg ckp lambat..yeke? tapi bg zuzu lebih baik edar kad sebulan sebelum majlis kan? kalau bg awal pun nanti org akan lupa..btol x? 2 september tu just estimate date.. kata sales girl tu, selalunye kad siap awal kalau takde perubahan dari bakal pengantin..apa pun kad kahwin zuzu siap sebelum raya..so masa raya nanti boleh la edar kad....tak sabarnye nak tunggu kad tu siap..rabu ni zuzu & encek tunang kena dtg semula ke kedai kad kahwinku utk periksa semula artwork...kalau ok, boleh proceed..yeaaa


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails