Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, March 12, 2012

Perkembangan zara


Salam..aduh memang bersawang giler blog zuzu..memang bila ada si kecik ni, zuzu jarang nak update blog..pasni kena aktif balik la ye..puteri zuzu dah 5 bulan++... 23hb ni genap la buah hati mommy ni 6 bulan..means dah boleh perkenalkan solid foods utk zara nanti..skrg pun bila tgk mommy & ayah dia makan, dia pun sibuk nak capai..mulut pun terkunyah2..hehe..comel la anak mommy ni..skrg mcm2 pe'el dia suka buat..jelir lidah la..muncung mulut la..geleng kepala la..apa2 pun aksi anak mommy memang sgt comel..


skrg kalau tido, mesti nak berkepit dgn mommy...selagi xlena jgnla letak, confirm bgn!..haha..cerdikkan? zara tak tido pakai buai..memang xnak biasakan..style dia tido kena peluk & dakap kat dada..xkira siang atau mlm..memang style dia mcm tu..dah lena baru letak...kalau tgh mlm ada la 3-4 kali bgn nak menyusu..sgt senang nak jaga zara..xbyk ragam..alhamdulillah..
skrg ni plak, dia dah pandai meniarap..tapi bila pegi umah org lain dia xnak meniarap..aduhh anak mommy ni mcm2 la pe'el dia..dia xnak tunjuk yg dia reti meniarap..zara still fully bf..
alahai..si kecik ni pun sibuk nk berblogger mcm mommy dia..nanti zuzu update lagi..insyaAllah kalini lebih kerap update..ok la...daaaaa

1 comment:

  1. Salam dear,jom join ya kalau tak keberatan :)

    http://mymommashop.blogspot.com/2012/03/jom-join-1st-ga-mymommashop.html#comment-form

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails