Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, November 23, 2011

Home sweet Home


dah lama tak update blog sbb bz melayan karenah cinta hati zuzu..Alhamdulillah zuzu dah habis menjalani tempoh berpantang dan sudah kembali ke rumah kami lepas raya haji haritu..dah lama tinggalkan rumah ni..sejak sarat sampai la hbs tempoh berpantang...sempatla seminggu sebelum bersalin duduk kat rumah ni sebab dekat dgn hospital...kebetulan mak dan ayah dtg temankan zuzu & hubby..so skrg kami menjalani kehidupan bertiga..sesungguhnya agak kelam kabut juga la zuzu bila tinggal berdua dgn zara bila hubby pergi kerja..kdg2 nak makan pun tak sempat..baru 2-3 suap zara dah nangis nak nenen..kdg2 baru sidai kain tak sampai separuh bakul zara dah nangis. zara akan nangis bila tgk takde org kat keliling dia..kalau nak mandi pun zuzu kena tunggu dia tido dulu...anak mommy ni manja sgt la.. bercerita pasal umah ni, meh kita intai2 ruang2 yg ada di rumah yg dah lama zuzu tinggalkan ni...

inilah ruang dapur (sila abaikan beras dlm plastic tu)


ni plak ruang santai kat tingkat atas


ruang makan


ini ruang minum coffee


ini ruangan sentimental (hahaha)


ruang tamu

ruangan santai utk tonton tv


skrg rumah ni dah ceria dan riuh balik dgn gelak,tawa & tangis puteri zuzu..

alamak zara dah bangun, zuzu kena hbskan update sampai sini dulu..byk lagi nak cerita..nnti la ye...

5 comments:

  1. rumah cantek mcm hotel.. bestnyeeee ade ruma sndiri..

    ReplyDelete
  2. yuuhuu..jalan2 sini dri group i am mommy i am blogger..hehe..sangat cantik rumah kamu..
    meh visit blog saya juga http://haliahoneybububaba.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails