Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, March 14, 2012

Maternity Support Pillow



Dulu masa zuzu pregnant kan zara, memang zuzu pengguna setia maternity support pillow ni. pillow ni sgt2 membantu terutama bila perut dah mula membesar..kalau blogger yg dah lalui saat2 hamil mesti tahu mcmner keadaan terutama waktu tido kan?? kalau blh bantal sentiasa penuh kat keliling..mcm tu la zuzu jugak..so kalau sape2 penah baca entry yg dulu zuzu minta mak zuzu jahitkan matenity support pillow ni utk zuzu..sbbnya, kat luar jual sgt mahal...zuzu dah survey harganya rm299-rm319. masa lepas zuzu buat entry pasal maternity support pillow ramai yg bertanya2 pasal pillow tu & nak beli...tp time tu zuzu tgh sarat mengandung dan xberupaya nak memenuhi setiap permintaan org yg nak bli...so skrg ni good news...tadaaaa...zuzu akan open pada sesiapa berminat nak order maternity support pillow ni boleh email zuzu kat azluvell@gmail.com untuk order..skrg ni memang ramai order..dah alang2 tu zuzu open pada yg baca blog zuzu ni utk order..memang comfortable..skrg pun zuzu guna utk breastfeed anak zuzu..

Maternity Support pillow ni memang sgt comfort..blh support perut, bhgn blkg & kepala..means, waktu tido dah xperlu guna bantal lain lagi..sbb pillow ni dah complete coz design dia adalah 'U' shape..so sesape berminat boleh email zuzu utk order ye...

ini antara maternity support pillow yg dah siap untuk org yg order


yang ini pulak dah siap bungkus utk penghantaran..

harga????? harga lagi murah daro pasaran..so nak tau lebih lanjut, email zuzu ye azluvell@gmail.com

6 comments:

  1. Berapa hp bantal ni ye dear.. Boleh buat untuk nursing? Tak besar set ker?

    ReplyDelete
  2. agak2 nti yun preggy lagi zuzu jual tak?hehehe

    ReplyDelete
  3. celebration of love~ bg u punye email, nanti zuzu email price k
    yun~insyaAllah jual yun..psstt, agak2 kita pregnant sama x utk 2nd baby ;)

    ReplyDelete
  4. salam zuzu, you masih jual lg pregnancy support pillow ni ke? your mak sedara yg rekemenkan you kt i. please get back to me. Thanks

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails