Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, March 21, 2012

Minuman untuk tambahkan susu badan

Dari haritu zuzu nak share cite ni tp Xberkesempatan..sbnrnya masa zara nak masuk 5 months, susu badan xmeriah bila pam. Sekali pam dpt 2oz tu pun paling byk la.. Sedih je tgk. Bila time pam je susu xbyk, tp bila zara sendiri hisap, mmg byk. Punye dah lama zuzu xrasa bengkak susu.. Nak dijadikan crite, masa zuzu gi motherhood expo kat klcc haritu, zuzu ke booth adrini's.. Sales girl yg nampak zuzu lalu tu ckp minuman soya organik nutri 99 ni blh buat milk booster.. Xplan pun sbnrnya nak bli.. Tp rasa nak mencuba. So zuzu beli 2 pack, 1 pack ada 15 stick and retail price rm19.90. Tp masa expo tu ada discount 15%.. Zuzu ada tanya kat mana nak cari kalau nak bli next time, that girl ckp kat sara kids ada jual. so balik rumah zuzu try. Sedap sgt. Xmuak. Mmg btol2 rasa soya. Pas 2 hari minum, setiap kali zuzu pam mesti penuh btol 5oz setiap 15 min pam.. Bgn tido je mesti breast rasa full. Kdg2 sampai basah baju.. Minuman ni mmg best! Kemudian zuzu ada baca dlm group KIM kat facebook, ada 1 minuman kurma merah + longan pun blh tambahkan susu badan.. Kebetulan zuzu ke giant bli barang dapur, ternampak minuman red dates with longan brand incomix.. Zuzu ambil 1 pack. 1 pack ada 20 stick..harga xpasan lak bape, sbb hubby yg byrkan.. Hihi...Balik rumah try bancuh.. Mmg sedap rasanya.. Skrg zuzu selang2 minum dua jenis minuman ni. Alhamdulillah setiap kali pam mmg byk zuzu dpt. So sape2 nak tambahkan susu badan blh try dua minuman ni. Sharing is caring kan :-)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails