Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, March 17, 2012

Shopping dengan zara


Hari khamis lepas, disebabkan zuzu tiada appoinment dgn client, zuzu bwk zara pegi shopping. Actually, ini adalah first time zuzu shopping berdua dgn zara..before gi shopping tu, zuzu ke bank kejap coz tersalah masuk cek..so tukar dgn cek yg baru. Sampai kat bank zara jadi tumpuan staff2 bank islam. Sorang2 staff bank islam dtg ke kaunter 8. Glamour kejap anak mommy ni. Hehe. Selesai saja urusan zuzu singgah sacc mall. Nak cari botol tommee tippee.. Tapi xde plak..zuzu trus menuju ke sunway pyramid.. Mujur la si kecil ni diam dan xbyk ragam. Suka je dia dlm kete..
Sampai kat pyramid,zara suka sgt.. Kat sana sempat la capai 3 helai baju, 1 sleeping bag, sepasang stokin..
Sebelum kuar zuzu cari baby room n breastfeed zara..
Kemudian zuzu singgah one baby world kat laman seri.. Kat situ baru la jmpa botol tommee tippee. Dan satu lagi zuzu beli baby chair utk zara senang ckit nak suap mkn nnti coz 23 hb mac ni zara genap 6 bln dan boleh mkn solid food..

2 comments:

  1. byknya shopping!besla zara..dpt macam2!hehehe

    ReplyDelete
  2. yun~niat kat hati nak beli brg sendiri, sampai je shopping mall trus lupa bli brg sendiri..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails