Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, March 29, 2010

~makan2 di sakura~

heeee..terlupa sebenarnye nak crite pasal nie..nasib baik kak aida ingatkan...hehehhehe

last 3weeks ( kalau tak silapnye la kan ;-))... kak aida ( wife one of my ex-boss a.k.a member ofis lama) ajak lunch together2..hehehe..kak aida nie ibarat mcm boss kitorg la dulu...hehe..tapi very sempoi & sporting..dia la yg selalu dgr segala masalah zuzu walaupun time keje kat sana dulu kak aida tgh sarat pregnant ( mesti airyn jadi kaunselor bila dah besar nanti..hehehhe..sebab ibu dia selalu selesaikan mslh org...heeeeeeeee) seperti biasa tempat favourite kitorg ialah Sakura kat Taman Melawati tu...heeeeeeeeee...thanks kak aida coz belanja zuzu lunch..

ada byk pengalaman kat sini...antaranye..mesyuarat tergempar di hari jumaat la (hanya kak aida je yg tau)..pastu paling tak blh lupa..setiap kali zuzu & kak aida dtg sini mesti ada org buat shooting...first sekali jumpa erra fazira tgh shooting drama menantu vs mertua...second jumpa pelakon2 spa Q tgh shooting...( yg pegang watak dafi tu senyum kat zuzu...alahai..rasanye nak jatuh jantung zuzu time tu...hikhikhik)... yang baru2 nie bukan jumpa org shooting..tapi jumpa org tgh discuss nak buat movie....heeeeee

nak di jadikan cerita..time tu zuzu dgn kak aida sedang leka berborak n menikmati mknan kami, pastu tetiba nampak 2 org yg berbadan besar dan seorg kecik ckit menghampiri meja kitorg...rasa mcm kenal..rupanye kumin, bob dgn seorg producer film...yg hnye dikenali sebagai YB..peramah jugak la dorg nie..sampaikan apa yg kitorg mkn dorg pun order juga....

tgh2 mkn....tetiba..si producer tu tnye kat zuzu..." u tak minat berlakon ke???" pastu si bob trus sambung " kitorg tgh mencari wajah baru utk watak bertudung"....hahhahahah zuzu terkesima dan terus memandang kak aida ( cewah ayat sgt klasik lak)....trus zuzu jwb.."tak reti la"...hehhe
pastu adala kitorg borak ckit2..dan bertukar2 kad...mana la tau dorg nak buat promotion film baru dorg ke..so blh la contact zuzu... apa2 pun dorg ni memang best tak sombong langsung..asyik nak ketawa je time tu..mungkin dorg nie dah sinonim dgn LAWAK kot...hahaha..

Lama juga la kitorg kat situ..kak aida sempat lagi snap gmbar si bob yg tgh mkn di sebelah zuzu..sebelum kitorg nak balik, si producer tu sempat lagi suruh dtg casting utk film dorg....hahaha..tapi zuzu tak pergi pun...rasa mcm tak layak...heheh

utk kak aida thanks coz belanja zuzu mkn...so bila next punye appointment lunch??? hehehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails