Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, March 7, 2010

~jalan-jalan~

sepanjang minggu nie zuzu byk urusan kerja...ada la juga timbul satu isu yg sgt buat zuzu terkilan..tapi takpe la..mulut org memang zuzu tak mampu nak tutup..yang pasti zuzu tak buat salah..pada org berkenaan, jgn la terlalu ikutkan emosi..hanya kerana benda kecil, tapi cari pasal dgn zuzu mengalahkan zuzu ni buat salah besar...takpe zuzu sabar..jgn sampai satu tahap zuzu ambil tindakan..mungkin dia ingat zuzu tak tahu pape...hemmm... k la..tutup cerita ni..



minggu ni juga zuzu byk keluar berjalan..antaranya zuzu pergi ke PETROSAINS (thanks ayu coz dpt kan tiket dgn harga staff..hehehe)..dlm ni byk ilmu sains yg boleh kite dpt...lama juga zuzu dlm petrosains nie...2.30 pm masuk...then pukul 5pm baru kuar..tapi memang zuzu puas hati..yang paling zuzu ingat kat bahagian yang dinasour menyanyi..kelakar la...^^^

pas hbs berjalan dlm petrosains..zuzu pusing2 klcc..window shopping...penat berjalan singgah mkn kat Burger King...



last friday pulak zuzu ke IKEA dgn kaklong zuzu n anak buah kesayangan zuzu~ammar~sampai2 je kitorg gi makan kat The Manhattan Fish Market..blh tahan juga la...ni la menu yang zuzu mkn....





pas mkn kitorg trus rayau2 kat Ikano, IKEA & The Curve...sempat la zuzu bli tray in out dekat IKEA n seluar tido kat Ikano..tapi sepanjang keluar berjalan dgn kaklong n ammar byk perkara lucu berlaku..gara2 stroller ammar..hehehehe..mgkin kitorg tak biasa lagi..heheh..yg paling zuzu tak blh lupa masa nak balik, nak ke kereta...tiba2 kereta zuzu takde..cuak juga zuzu time tu...bila tgk memg betol tu LOT N4..tapi kereta zuzu takde...patah balik ke lif rupa2nye kitorg salah level..zuzu parking kat level P2 Lot N4..huhuhu..nasib la nasib...hehehe..oh ye sepanjang minggu lepas..zuzu tido rumah kaklong zuzu..teman kan dia dgn baby ammar..abg ipar zuzu ada function kat luar..sempena MAYBANK MALAYSIAN OPEN 2010 kat KLGC...so selama lebih kurang 5 hari la zuzu stay rumah kaklong...k la nanti zuzu update story lagi k...pada yang follow blog zuzu ni, thank you so much...=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails