Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, March 18, 2010

~wedding mamu @ melaka~

Pagi2 zuzu dah bgn..breakfast dgn ibu dan aunty makan cucur udang sambil tgk nasi lemak kopi O TV9... yg lain masih tido lagi.. so dalam pukul 9am zuzu dan tunang zuzu bersiap utk ke Melaka..tapi sebelum tu kitorg singgah kat Ukay Perdana utk amik kwn tunang zuzu ~kadir~......


kemudia kitorg memulakan perjalanan ke alor gajah melaka... actually wedding ni, wedding kwn kitorg masa belajar dulu cuma lain course..dan pengantin ni merupakan housemate tunang zuzu masa zaman study...tak sangka mamu atau nama real dia Ahmad Fitri nie dah kawin...utk mamu dan isteri Selamat Pengantin Baru...semoga kekal ke akhir hayat..amin^^










Selepas wedding, tunang zuzu bwk zuzu shopping kat Sunway Pyramid... kat sana sempat la zuzu beli 5 helai baju polo dan tunang zuzu beli sehelai jeans Polo & 2 helai t-shirt Polo....
lebih kurang sejam jugak la di butik Polo...kemudian kitorg pun keluar dari sunway pyramid dan pergi makan kat kelana jaya...dua harini byk sgt aktiviti zuzu..walaupun penat tapi zuzu happy sebab tunang zuzu sentiasa di sisi...may Allah protect our love !!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails