Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, March 21, 2010

~birthday ayah, azhar & syawal~




come back again..harini zuzu free ckit..so ada masa nak update blog nie..20 march haritu, zuzu bwk family zuzu ke bagan lalang utk raikan birthday ayah dan 2 org adik zuzu ~azhar & syawal~...tapi adik perempuan zuzu tak dapat join coz dia ada camping kat ayer keroh...




last year mkn steamboat..and tahun nie makan seafood plak...kami pergi 2 kereta..perjalanan memakan masa selama sejam...sampai shj di sana kami trus booking table dan order mknan...

sementara menunggu mknan siap, zuzu & family ambil angin kat tepi pantai...

sebenarnye zuzu dah 2 kali sampai kat bagan lalang tapi tak ingat jalan nak ke sini..mujur la tunang zuzu ada...di kesempatan ini juga..zuzu amik gambar sepuas2nye..dah lama rasanye tak bersantai di tepi pantai..nyaman rasanye... =)





our theme this year adalah black....heheh... si kecik ammar pun smart dgn tshirt n jeans..cuma ammar takde tshirt hitam..hehehe..nasib baik masa mkn. ammar nyenyak tido...mcm fhm2 je ammar...hehehe


anyway....
buat ayah, happy birthday...semoga panjang umur dan dikurniakan kesihatan yg berpanjangan..aminnn
utk azhar dan syawal...happy birthday & study hard...















No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails