Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, March 29, 2010

~wedding yana & kenduri doa selamat farish~

holaaaa...thx pada my loyal reader...hehheheh....apa citer menarik ye..

27 april haritu, schoolmate zuzu ~yana~ telah melangsungkan perkahwinan kat Damansara Heights..thx yana coz invite zuzu..sebelum yana bersanding, we all ada chatting thru YM...dan Yana telah menceritakan sedikit pengalaman yana dlm membuat persiapan hari bersejarahnya...heheh..zuzu pun apa lagi, take note la dari yana..hehe..


best frenz - Noraini


masa majlis tersebut, zuzu hadir bersama adik zuzu & ayah zuzu...ikutkan plan awal, tunang zuzu nak temankan..tapi mr.tunang outstation kat JB daaa....tapi takpela...ayah n adik ada....melangkah masuk dewan, mata zuzu trus terpandang classmate zuzu....wahhh lama tak jumpa dorg nie...aini, shikin, kak pah, zaki & zaidi....seronok sgt bertemu dgn sahabat lama...

shikin, aini, zuzu & kak pah ( ex-5 Dedikasi)




Utk YANA & AZFAR Selamat pengantin baru..moga kekal ke akhir hayat..AMINNNN






Lepas je pergi wedding yana, zuzu trus bergegas ke shah alam, jmpa consultant insurans zuzu...lepas amik dokumen zuzu terus balik ke rumah...






mlm ni ada kenduri kat umah opah zuzu...ashu zuzu buat kenduri doa selamat utk anak nye yg ke 4 - Mohd Farish..sume makcik2 zuzu berkumpul kat rumah opah...memang riuh la...bila berkumpul ramai2..tapi ada yg tak dpt join coz masing2 study...seronok sgt berkumpul ramai2..yg paling best ada 3 baby kat umah opah...( 2 cucu 1 cicit)..sume jadi rebutan...heheheh..dan tiga2 hero...haiqal ( anak cik ja) , ammar ( anak kaklong) & Farish ( anak ashu)...

walaupun penat tgk pelbagai aksi adik2 sedara..tapi happy sgt sebab bukan selalu dpt kumpul ramai..sape yg xjoin memang rugi..heeeeeeee.


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails