Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, May 18, 2010

shopping


Semalam encek tunang call zuzu..he said :"ayg, esok pas keje settle b amik ayg k"....happy tak terkata..mesti encek tunang rindu kat zuzu nie..hehe..miss u too la b...~weeeeeeee~
so, harini bila sume keje settle, encek tunang amik zuzu.. our destination?? mcm biasa la..favourite place encek tunang....tadaaaa ~SUNWAY PYRAMID~....sampai je kitorg dinner dulu kat simply penang...ini la menu dinner we all..(sebenarnye zuzu teringin nak mkn satay, tapi dlm pyramid takde satay =(


ini menu zuzu


ini menu encek tunang


jom shopping
pas hbs dinner, zuzu ajak encek tunang gi tgk beg jap..kejap la konon..hehe(psst..encek tunang dah masak dah dgn zuzu yg cukup gila dgn bag...haha)..zuzu masuk Esprit..berkenan pulak dgn beg tote black colour, apalagi, zuzu pun beli la...huhuhu..pastu singgah kedai emas kat dlm tu, en.tunang kata nak survey cincin kahwin & gelang..kat sana zuzu terpaut dgn satu cincin white gold..cantekkknyerrr!! kemudian jalan2 lagi, zuzu ternampak satu lagi beg..sweet sgt beg tu...so apa lagi zuzu pun beli lagi..huhu..kemudian jalan lagi..niat kat hati nak cari baju..tapi zuzu dgn gatalnye beli sandal plak..hua..hua..hua..soft je sandal tu..ala2 crocs..tu yg beli tu..



masa tgh2 shopping tu, zuzu n encek tunang terserempak dgn mama encek tunang, adiknye(ayn) & ibu..harini (18 May) birthday mama encek tunang..utk aunty~ happy birthday..semoga diberi kesihatan berpanjangan dan murah rezeki selalu =)



masa tgh shopping tak rasa penat..tapi bila hbs shopping tu, rasa penat sgt..encek tunang pulak boleh lupa kat mana parking kerete..nasib bek la, zuzu ni ingat..hehe..kuar je dari sunway pyramid, zuzu n encek tunang pergi ke PJ cari Money Changer..nak tukar duit utk ke bandung n jakarta nanti..survey punye survey..satu je tempat yang paling murah rate dia..so zuzu pun tukar la duit kat sana..tetiba jadi jutawan sekejap..hahaha

muka keletihan


utk en.tunang thx a lot ye...b buat ayg happy sgt2 harini..




jom balik..penat nie






4 comments:

  1. wah..besh nye soping2 b'same encek tunang..
    lalalalal~~~
    ;))

    ReplyDelete
  2. happy nye da tunag.. da nk kwen lg.. sy bile la l. ermm = ( jodoh tuhan..

    ReplyDelete
  3. nani jgn sedey2...sampai masanye nanie juga akan rasa... cheer up dear =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails