Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, May 12, 2010

~bedroom set~

salah satu english design bedroom set

harini, pas keje zuzu settle, zuzu dan encek tunang pergi jalan2 survey bedroom set..sebelum singgah kitorg sempat isi perut dulu kat kfc seksyen 7 shah alam..biasala..hujan lebat confirm2 la lapar..hehe...selesai je makan kitorang pun memulakan misi mencari bedroom set yg diidam2kan..zuzu minat english design..encek tunang plak minat modern design..tapi bila pilih2, encek tunang ckp dia tak kisah..balik2 ayat dia "ikut ayg la, b xkisah"...hemmmm..bila dgr encek tunang ckp mcm tu, zuzu dgn senang hati memilih la yg berkenan..hehe..pening juga nak memilih sebab sume cantik..harga??? hemm boleh tahan la..lama jugak la dlm kedai tu..ye la nak buat pilihan mesti la tepat..beli bkn nak pakai sehari dua..pastu harga bukan murah..jadi pilihan harus tepat dan berbaloi dgn wang yg nak kuar nanti..kuikuikui... sebelum kuar cari lagi memang zuzu dah set nak beli bedroom set warna putih..sesuai dgn theme wedding nanti..
akhirnye bila memilih hampir sejam, zuzu dan encek tunang sepakat memilih bedroom set yg bercirikan english modern design..kombinasi citarasa zuzu dan encek tunang.. set yg kitorg pilih tu ada katil, almari, meja makeup, 2 side table..memang puas hati..cantik sgt dimata kitorg.. ;-)

di antara modern design bedroom set

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails