Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, April 16, 2010

~jumaat yang indah~

lama rasa tak update blog..ikutkan hati setiap hari zuzu nak update blog, tapi bila kerja menimbun ditambah pulak dgn perasaan malas tu, tak ter update la blog zuzu ni....tapi harini zuzu ringan sgt jari nak update blog nie...sesiapa yg visit blog nie, terima kasih bebanyak..xde paksaan pun untuk u all nak baca...ini hnye coretan apa yg zuzu lalui setiap hari =)



harini hari jumaat..biasanye jumaat zuzu relax ckit.. smlm kak laili from suria fm call buat appointment lunch dgn zuzu harini...harini, zuzu mengenakan kebaya hitam..hehehe..terasa ayu pulak...cewahhh...seperti yg dijanjikan harini zuzu lunch dgn kak laili..zuzu lewat setengah jam..namun kak laili sabar menunggu di Nando's...sorry kak laili..ada keje kena settle tadi..

tepat 12 tghari zuzu sampai di SACC Mall Shah Alam..lepas parking kereta..trus zuzu berjalan menuju ke Nando's


so menu lunch hari 1/4 chicken meal with 2 sidelines ( chips & coeslaw) dgn ice lemon tea..sambil mkn sambil borak...mcm2 cerita yg dikongsikan...tapi lebih byk menceritakan hal kerja...dalam tengah borak2 tu, kak laili boleh ckp muka zuzu iras siti nurhaliza....tersedak zuzu dgr...hehhe..yeke kak laili??????

yang best kat nando's ni, zuzu sukakan extra hot peri-peri..memang sedap...hehehe


masa tgh borak2 ...tetiba kak laili bg souvenier dari suria fm...wahhhh..best nye...terasa diri zuzu begitu dihargai..cewahh..thanks kak laili...heheh



nak tahu apa zuzu dapat???? zuzu dapat 2 helai tshirt suria fm, 2 pendrive suria fm & car sticker suria fm.....thank you so much kak laili...



bukan saje dapat souvenier, lunch tadi pun kak laili yg belanja...thanks again kak laili.. =)


so pas lunch, zuzu jumpa client di shah alam...after meeting zuzu terasa mcm nak membaca sesuatu...so zuzu terus terjah MPH...apa lagi borong sakan la zuzu kat MPH...hahaha


seperti biasa setiap bulan zuzu pasti beli majalah Pesona Pengantin...sebagai langkah persediaan untuk merancang wedding zuzu nanti yang hnye tinggal lebih kurang 5 bulan lebih je lagi...huhu..tapi harini mood baca tu lebih, so zuzu capai la beberapa majalah antaranye Anjung Seri, Seni Hias & Apartment...beli majalah ni bukan saje2 je tau..tapi ada sebab kenapa zuzu beli...antaranye nak cari ilham utk hias rumah yg bakal di diami zuzu & bakal suami zuzu nanti... =).... kalau ikutkan hati, satu mph tu zuzu nak borong..ntah kenapa harini zuzu punye tahap nak membaca tu terlalu tinggi..kalau ada exam confirm lulus...hehehhe...so pas keluar dari MPH, zuzu teringat la pasal produk Simply Siti (dato siti punye produk tu)..so zuzu masuk la kejap kat watson..niat kat hati ni nak tgk la apa rangkaian produk Simply Siti tu...sekali zuzu tgk, punye ramai la kakak2 & makcik2 kat bhgian produk tu..lama gak la zuzu tunggu, supaya clear jap bhgian tu, sampai la zuzu dah byr brg yg zuzu bli kat watson..tak juga clear...sampai cashier kat situ geleng kepala tgk gelagat satu kumpulan gadis muda yg dari tadi duduk kat situ, try satu persatu produk tu..tapi belinye tidak...aduiiii..mcm2 gelagat manusia harini...sudahnye, zuzu pun keluar dari watson..malas nak tunggu lagi..

pastu zuzu singgah pulak PKNS Shah Alam..ingat nak cari tudung..tetapi terpandang satu jubah ni cantik sgt...so zuzu beli la 2 helai..satu untuk bonda tercinta dan satu untuk zuzu...berjalan je harini zuzu...tapi memang enjoy!

1 comment:

  1. sila amek award d blog nanie..klu SUDI..

    p/s maaf out of dicussion from dis topic. hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails