Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, April 8, 2010

~secret recipe~







Alhamdulillah, harini zuzu masih bernafas di muka bumi nie dan kesempatan ni zuzu gunakan untuk mencoret apa yg berlaku dlm kehidupan zuzu seharian...




hi sume...makin ramai juga silent reader blog zuzu nie..makin hari makin bertambah jumlah viewer..thx a lot =)






ni la menu zuzu carribean seabass & green apple celery (menu diet)




anyway dua hari nie, zuzu happy sgt...semlm, zuzu jumpa kak aida lagi..kak aida makin berseri2....mungkin seri nak pindah umah baru kot..kalau u all baca story last 3 weeks zuzu ada lunch dgn kak aida kat sakura kan...kalini zuzu dgn kak aida jumpa lagi tapi lunch dekat secret recipe jusco wangsa maju...heheheh...tapi sebelum lunch, kitorg sempat lagi cuci mata dan kak aida siap shopping sakan tu..tgh sale la katakan ..hehehe...dulu masa kerja dekat ADEX kitorg ni selalu kuar shopping sama2..ingat lagi masa dulu lepas attend event anjuran media prima kat KL Hilton, kitorg sempat lagi menyinggah time square n shopping2 sana...nama pun pompuan, tak bleh dipisahkan dgn membeli-belah.....time kitorg pergi berempat...zuzu, kak aida, nadia & ct fatahya..




kak aida punye menu = secret recipe fried rice with satay + green apple kasturi




masa kat jusco, zuzu ada berkenan 1 handbag kat nose..cntik sgt, warna kelabu...harga rm169.00..tapi tahan je tgk...tapi target, this weekend nak bli dgn mr.tunang....hehehe....


nak tau kak aida shopping apa? sampai2 je kak aida beli kemeja utk husband dia (wah isteri mithali nie...kena tuntut ilmu dari kak aida..heeee), pastu kak aida beli wedges, pastu kak aida sempat bli sandal kat vincci yg sama dgn zuzu beli last week..taste sama la kite ni kak..heheh...pastu last skali kak aida beli wallet...


pas shopping baru la kitorg lunch kat secret recipe...nasib baik tak ramai...hehehe..kat sana zuzu order green apple celery dgn carribean seabass....kak aida plak order green apple kasturi dgn secret recipe fried rice with satay...sungguh menyelerakan...sambil mkn kitorg borak2...kitorg ni suka share2 story...kak aida ni ibarat mcm kaunselor zuzu pun ada gak..heheh jgn marah kak aida....



pas jmpa kak aida, zuzu jumpa kak laili (from suria fm)...lama jugak la discuss dgn kak laili...ada la discuss pasal kerja sikit...pastu zuzu trus singgah ikim amik barang jap..jam dah pukul 5pm..alamak..confirm jem...lalu NKVE highway, sgt la jem...tapi nasib baik lepas damansara jln clear...balik umah mak ajak pergi pasar mlm...pastu sempat lagi singgah jenguk anak buah zuzu kat alam suria...dah 5 hari xjumpa dia..rindu sgt...dlm masa yg sama sempat lagi layan cerita Adamaya kat tv3..best jugak crite nie...pastu baru la zuzu balik dgn mak...mlm smlm zuzu tido awal...geram sgt..sebab line maxis takde...pastu broadband pun tak blh guna la..apa kena la maxis smlm..huhuhu..nasib baik la mr.tunang call my celcom number....kalau tak mesti takleh tdo...cewahhhh...heeeeeeeeeeeee



so pagi nie, zuzu menyiapkan kerja...pastu time lunch hour, zuzu jumpa client kat secret recipe..tapi bukan kat jusco wangsa maju..kalini kat bukit jelutong....tak sangka, jmpa client harini dapat untung besar....alhamdulillah...mungkin rezeki nak kahwin nie...syukur sgt kat Tuhan, kerana bagi zuzu rezeki yg melimpah ruah...alhamdulillah.....zuzu tak tahu nak ckp mcm mana, zuzu happy sgt dua harini.....










No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails