Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, December 18, 2010

TAG : 25 random things bout me

agak dah lama zuzu di tag oleh kwn sepermainan zuzu iaitu LYNN untuk buat assignment..so skrg baru zuzu nak buat..sorry eh lynn, baru nak buat ni..heheh

R.U.L.E
"Once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 25 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you."

1.baru je kahwin..hehe
2.nama panggilan mcm2...kdg2 org panggil, zu..zuzu..zuhaili ataupun elly
3.seorang businesswomen (agak2 kalau ada sape nak buat iklan kat radio, bolehlah cari zuzu..)
4.anak ke-2 dari 5 org adik beradik..
5.merupakan menantu sulung dlm family hj.abdol alim
6.sgt suka shopping..pantang keluar mesti nak beli pape...
7.sangat manja..terutama dgn encek suami
8.cepat tersinggung..pendek kata sensitif la..(pada perkara tertentu la)
9.suka buat hal sendiri..asalkan xmengganggu org lain
10.sgt suka pada budak2 kecil..terutama baby
11.masa anak buah lahir, zuzu la yg plg excited..pantang nampak brg baby mesti nak beli..
12.suka jln2 dgn encek suami...melancong, tgk wayang, mkn2, shopping2
13.suka sgt membaca...
14.kalau boleh nak jadi mummy next year..(doa2kan ye..)
15.sgt syg & cintakan encek suami
16.xsuka tgk keadaan yg sepah2..(pantang)
17.xsuka makan bawang ( tapi kalau masak wajib letak bawang)
18.suka nyanyi bila driving..heheh
19.sampai skrg tak berani tgk wayang sorg2..sbb xtau nak cari seat..hehe..kelakarkan?
20.sangat xsuka dgn lipas
21.dulu xsuka makan ikan patin & siput sedut, tapi selepas kawin dah pandai mkn ikan patin & siput sedut (gara2 diajar encek suami)
22.sgt pemalu..dari dulu lagi..xtau la nape..
23.xsuka kete disepah2kan
24.sgt syg kan keluarga
25.punya family in law yg sgt sporting!

ha..dah siap pun assignment ni..so skrg nak kena tag 25 org..ada ke?? mana yg ada je la k..hehe

1. Kak Aida (lovely sis)
2. Yana (ex-schoolmate)
3. Nanie (blogger frens)
4. Fatahya (budak kecik)
5. Jihan (bakal mummy)
6. Ayu (bakal pengantin)

2 comments:

Related Posts with Thumbnails