Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 24, 2010

~Sunyinye~




tiba2 rumah zuzu sunyi je...nak tau knp? dulu masa kaklong zuzu dah bersalin, dia berpantang kat rumah mak..jadi rumah ni riuh..apatah lagi ini merupakan cucu sulung buat ayah dan mak zuzu..dan anak buah sulung zuzu..kehadiran muhammad adam ammar sgt memberi makna buat kami sekeluarga..lebih krg 1bulan lebih kaklong berpantang dirumah mak,..suara baby ammar sentiasa 'meriuhkan' rumah ni...dia suka tido siang..tapi mlm baby ammar akan berjaga..heheh..pernah suatu mlm tu, zuzu yg jaga ammar sampai ammar tido pukul 4pagi..dia tido dgn zuzu tau..heheh ^^...memg best jaga ammar ni, dia baik je..walaupun kecil tapi dia bijak..

now...kaklong dah hbs pantang, terasa sunyi je..baru 2 hari berlalu kenduri cukur jambul & aqiqah..ammar pun dah move ke rumah mummy and daddy dia..waaaaaaaaaaaaaaaa!!! rindunye kat ammar..selalu dgr je dia menangis kat umah ni..tapi skrg dah sunyi...rindunye..

apa pun kenangan menjaga ammar takkan dilupakan..zuzu selalu mandikan ammar..jgn tak tau, zuzu terror mandikan ammar dari mummy dia tau..(jgn marah kaklong) ..heheheh^^..selalunya, pas mandi zuzu la yg akan sapukan dia losyen...heheheh...paling tak boleh lupa, ammar pernah muak..hbs cadar katil zuzu..heheh..ammar oh ammar...mcm2 ragam..comel sgt!!!....

oh ye..ptg tadi zuzu pergi pasar mlm dgn tunang zuzu...dah lama rasanye tak pergi pasar mlm..apa2pun memng best jln2 dgn org yg tersayang...u always protect me dear...love u..ok la..zuzu penat..ngantok..esok apa akan jadi?? kite tunggu...heheh..nite all..salam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails