Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, June 13, 2011

Set Tilam Kekabu Baby Dah Sampai


tetiba mood nak update blog rajin plak..bukan apa excited sbb set tilam kekabu utk baby yg ditempah dah sampai dgn selamatnye...yeay!! zuzu beli dari kak yati (sayang shop). satu set ni harga rm110 ( include sarung dia, pastu 1 biji bantal kepala, 2 biji bantal peluk, 1 biji tilam)..yg best nya sarung dia byk pilihan..so blh pilih.. yg zuzu order ni zuzu tambah sebijik lagi bantal kepala..so tambahan bantal rm10..include postage semua rm135. jahitan kak yati sgt kemas..pastu gebu set kekabu ni...bila dpt je set ni, trus zuzu pack balik dlm plastik dia n tanggal sarung dia n simpan baik2... so sape2 yg berminat boleh klik kat sini kalau nak beli tambahan set sarung pun boleh, cuma additional rm50..

5 comments:

  1. cntikla set tilam kekabu ni..geram plak tgk,nk try tgk kat link yg zuzu bagi ni la..hehe!

    ReplyDelete
  2. cutenyer set tilam kekabu tu hihihi..;)

    ReplyDelete
  3. yun, noli & Jihan ~ apa lagi kalau berkenan tempah la...klik kat link yg zuzu bg tu ;). nanti empuk je baby2 kita nak tido...hehe

    ReplyDelete
  4. Jemput join contest untuk cloth diapers di http://nurbaiya.blogspot.com/2011/08/aku-buat-giveaway-nihmai-la-join-ramai.html

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails