Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, September 22, 2010

Jemputan Ke Majlis Perkahwinan




dengan rasminya, zuzu menjemput rakan bloggers zuzu utk hadir ke majlis perkahwinan zuzu pada 10/10/2010 di bandar puncak alam selangor..semoga kehadiran anda menyerikan lagi majlis kami..

6 comments:

  1. Zuzu dear. Ayu sentiasa tggu zuzu update tau. Mesti tgh bz sgt2 kn? Anyway, insya-Allah Ayu nk g wedding Zuzu nnti tau tp kn mcm malu la nk tegur zuzu yg cantik ni.

    ReplyDelete
  2. ayu..thanks a lot. xsangka ayu still follow blog zuzu..trime ksh byk2..memang zuzu sgt bz terutama pada persiapan mujurlah awal2 dulu dah siap sikit2..jemputlah dtg wedding zuzu.knapa nak segan? tegur je zuzu.zuzu ok..happy sgt kalau pembaca blog zuzu mcm ayu ni sudi dtg. nanti bagi address kat fb zuzu ye.InsyaAllah zuzu akan bg kad.

    ReplyDelete
  3. kakak sgt cantik pada hari bersanding last week...

    ReplyDelete
  4. kakak sangat cantik di hari persandingan....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails