Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, September 22, 2010

Appointment

rasa tak terkejar rasanye...dah la kereta zuzu masuk workshop..susahnye nak gerak..nak pergi sana nak pergi sini..makin nak dekat, makin xtau apa nak buat..tetiba jadi blur jap..this week byk benda nak buat, nak collect tudung,nak cari beberapa barang lagi..hopefully everything akan settle..

23/9 appointment dgn client zuzu dari Kelantan..
24/9 zuzu & encek tunang ada appoinment dgn wedding planner kami(kak ayu)utk pergi ke dewan MDTK (majlis belan lelaki) utk discuss pasal decoration dewan.
25/9 celebrate birhtday adik sedara zuzu kat wangsa maju
26/9 appointment dgn classic bridal utk fitting baju utk sesi photoshoot nanti..pastu beraya ke rumah makngah zuzu kat kota kemuning, kemudian belah mlm pergi open house kak ayu (wedding planner)
27/9 appointment dgn kak laili (suria fm) kat Holiday Inn Glenmarie utk Synergy Deal (Advertisement). penting ni harus pergi..time : 2.45pm
28/9 ada appointment facial kat slimming sanctuary
30/9 ada fitting dgn mim collection utk baju bersanding, mlm berinai & bertandang.
1/10 pergi massage kat slimming sanctuary
5/10 set bilik tido sampai umah
7/10 wedding gift dihantar
8/10 buat manicure & pedicure kat setia alam...belah mlm tukang pakai inai (gita) dtg umah
p/s : kak aida, zuzu memerlukan the tube oren flavour..zuzu perlukan tenaga..sempat ke zuzu nak amik kat akak nanti...

sebelum majlis zuzu kena settle kan keje, especially booking utk ikim...hope keje sume settle..baru tenang nanti..mudah2an berjalan lancar..amin

2 comments:

  1. zuzu..

    semoga berbahagia.. doakn nanie cepat sembuh dr luka2 dan dugaan allah..

    rezeki semakin melimpahi bile awk nak kawen ni.. syukran..

    tahniah awk dpt azlan yg syg awk.. semoga awk kekal bahagia

    nanie..

    ReplyDelete
  2. nanie..

    jgn sedih2..anggap apa yg dah berlaku dlm hdup nanie satu dugaan..mgkin ada hikmah disebaliknye..cheer up dear..nanti jemput dtg wedding zuzu ye

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails