Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, September 22, 2010

Jemputan Ke Majlis Perkahwinan




dengan rasminya, zuzu menjemput rakan bloggers zuzu utk hadir ke majlis perkahwinan zuzu pada 10/10/2010 di bandar puncak alam selangor..semoga kehadiran anda menyerikan lagi majlis kami..

Appointment

rasa tak terkejar rasanye...dah la kereta zuzu masuk workshop..susahnye nak gerak..nak pergi sana nak pergi sini..makin nak dekat, makin xtau apa nak buat..tetiba jadi blur jap..this week byk benda nak buat, nak collect tudung,nak cari beberapa barang lagi..hopefully everything akan settle..

23/9 appointment dgn client zuzu dari Kelantan..
24/9 zuzu & encek tunang ada appoinment dgn wedding planner kami(kak ayu)utk pergi ke dewan MDTK (majlis belan lelaki) utk discuss pasal decoration dewan.
25/9 celebrate birhtday adik sedara zuzu kat wangsa maju
26/9 appointment dgn classic bridal utk fitting baju utk sesi photoshoot nanti..pastu beraya ke rumah makngah zuzu kat kota kemuning, kemudian belah mlm pergi open house kak ayu (wedding planner)
27/9 appointment dgn kak laili (suria fm) kat Holiday Inn Glenmarie utk Synergy Deal (Advertisement). penting ni harus pergi..time : 2.45pm
28/9 ada appointment facial kat slimming sanctuary
30/9 ada fitting dgn mim collection utk baju bersanding, mlm berinai & bertandang.
1/10 pergi massage kat slimming sanctuary
5/10 set bilik tido sampai umah
7/10 wedding gift dihantar
8/10 buat manicure & pedicure kat setia alam...belah mlm tukang pakai inai (gita) dtg umah
p/s : kak aida, zuzu memerlukan the tube oren flavour..zuzu perlukan tenaga..sempat ke zuzu nak amik kat akak nanti...

sebelum majlis zuzu kena settle kan keje, especially booking utk ikim...hope keje sume settle..baru tenang nanti..mudah2an berjalan lancar..amin

hantaran

masa cuti 1Malaysia haritu, encek tunang bersama family telah beraya ke rumah zuzu. So menu yg disediakan mee rebus, nasi goreng dan paprik udang..sebenarnye sambil beraya, family encek tunang menyerahkan hantaran (cek) pada ayah zuzu..sambil bincang2 perjalanan majlis perkahwinan zuzu dan encek tunang..ini adalah majlis pertama dlm family encek tunang kerana encek tunang ni anak sulung..alhamdulillah perbincangan berjalan dgn lancar..huhu..xsabar plak rasanye.

menyepi

hi sume..masih ada lagi ke yg membaca page zuzu nie? lbh kurang sebulan zuzu menyepi bukan kerana marajuk tapi masa tak mengizinkan..sebab...jeng..jeng..jeng..hehe..xdela.actually zuzu sibuk menguruskan persiapan dan kerja yg byk..alhamdulillah, rezeki zuzu bertambah murah..semakin dekat big day zuzu, semakin byk job masuk..alhamdulillah..rezeki nak kahwin..
pejam..celik..pejam..celik..lbh kurang dua minggu je lagi zuzu akan bergelar isteri kepada encek tunang..doakan la yg terbaik utk kami...
Related Posts with Thumbnails